Gydytoja endodontologė

DAIVA JANAVIČIENĖ

„Tai, kas svarbiausia, nematoma plika akimi, tačiau pastebima per mikroskopą .“

Endodontija – tai šaknų kanalų gydymas, gelbstint pacientą nuo skausmo ir infekcijos plitimo. Dažnai tai paskutinė galimybė išsaugoti dantį jo nešalinant. Šiuolaikinės endodontologijos standartai reikalauja ne tik specialių žinių, bet ir didelio kruopštumo bei tikslumo. 

Daiva Janavičienė baigė Vilniaus universitete odontologijos studijas, įgijo gydytojo odontologo profesinę kvalifikaciją. Tęsė mokslus ir 2013 m. užbaigė  Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto Odontologijos instituto rezidentūros studijas ir įgijo gydytojo endodontologo profesinę kvalifikaciją. 

Gyd. Daivos specializacija – pirminis ir antrinis dantų šaknų kanalų gydymas, sudėtingi endodontiniai atvejai. 

Domisi gyvybingos pulpos išsaugojimu nuolatiniuose dantyse, taikant naujausias mokslu pagrįstas medžiagas, taip pat kompleksiniais gydymo atvejais, kuomet yra periodonto patologija, kandimo krūvio pokyčiai. 

Yra Lietuvos ir Europos endidontologijos draugijų narė. Nuolatos dalyvauja įvairiuose seminaruose, konferencijose, kvalifikacijos kėlimo kursuose Lietuvoje bei kitose pasaulio šalyse: Portugalijoje, Italijoje, Šveicarijoje, Belgijoje, Austrijoje, Indijoje. 

Gydytoja yra gerbiama ir vertinama Vilniaus universiteto lektorė. Savo darbuose visuomet siekia aukščiausios kokybės ir geriausio rezultato.

Moderni klinika, kurioje rasite savo gydytoją odontologą.

lt_LTLT